bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер із закупівлі та фасування продуктових наборів для евакуйованих людей
17.04.2024

ОГОЛОШУЄМО ТЕНДЕР ІЗ ЗАКУПІВЛІ ТА ФАСУВАННЯ ПРОДУКТОВИХ НАБОРІВ ДЛЯ ЕВАКУЙОВАНИХ ЛЮДЕЙ

Благодійна організація «Благодійний Фонд «Схід-СОС» оголошує тендер із закупівлі та фасування  продуктових наборів для евакуйованих людей.

Закупівля та фасування продуктових наборів для евакуйованих людей здійснюватиметься в рамках проєкту “Food security, evacuation and legal support for people affected by the Russian aggression in Ukraine” за підтримки Diakonie Katastrophenhilfe.

Термін надання послуг: квітень - травень 2024 року.

Оплата послуг: безготівкова оплата.

Повна інформація про тендер: https://vostok-sos.org/ogoloshuyemo-tender-iz-zakupivli-ta-fasuvannya-produktovyh-naboriv-dlya-evakujovanyh-lyudej/

Пропозиції слід надати в одному екземплярі до 18:00 26 квітня 2024 року поштою в запечатаному конверті з маркуванням «Тендер із закупівлі та фасування продуктових наборів для евакуйованих людей». Учаснику слід врахувати терміни доставки.

 

У розділі «Відправник» слід вказати найменування учасника тендера, адресу та контактні телефони. У графі «Одержувач» вказати адресу: БО «БФ «Схід-СОС», Київ, Нова Пошта № 57 тел. 0972133107.

Відповіді на питання про подачу тендерної пропозиції можна отримати, написавши на електронну адресу: [email protected]або зателефонувавши за номером 0507858196 (Олег).

Контакти

  • [email protected] або зателефонувавши за номером 0507858196 (Олег).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.