bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг виготовлення та доставку продуктів харчування та напоїв
17.04.2024

ТЕХНІЧНЕ ЗАВДАННЯ

Завдання: Виготовлення та доставка продуктів харчування та напоїв для організації каво-перерви, харчування учасників заходів – Школи правозахисників в рамках проєкту № JSB-CSYP-GA-HER-2023-02 «Підвищення якості надання правової допомоги неурядовими громадськими організаціями та захист прав людей, які постраждали від війни” від 13.11.2023 року, який реалізується Замовником при фінансовій підтримці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

Кількість заходів: 7 заходів (по 30 осіб на кожному заході), 20 каво-перерв, 10 обідів  та 10 «дружніх прийомів» (вечеря учасників заходу), період проведення 22 квітня – 14 травня 2024 року.

 

Критерії оцінки для учасників тендеру:

-       офіційна реєстрація як ФОП або юридичної особи

-       наявність КВЕД: 56:10 – «діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування» або іншого КВЕДу, який дає право надавати послуги харчування відповідно до законодавства України;

-       наявність широкого асортименту продукції –1-3 меню на вибір -15 балів, 4-6 меню на вибір, або складання меню особисто - 25 балів.     

-       забезпечення доставки продукції в інше місто – Хмельницька область -10 балів; Хмельницька, Вінницька, Чернівецька – 25 балів.

 

Для участі в тендері необхідно надати документи на електронну адресу [email protected] або на адресу офісу ГО «Подільська правова ліга» (провул. Військоматський, 4, м. Хмельницький)

 

1) Правовстановлюючі документи

2) Комерційну пропозицію

3) Проєкт меню

 

Кінцевий строк для подання комерційних пропозицій: - 21 квітня 2024 року.

У випадку додаткових запитань, телефонуйте за номером телефону: 0382-72-01-95

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.